Jos musiikki kuulostaa Apple Musicissa hiljaiselta

Voimakkuuden tasaus on ehkä otettu käyttöön Apple Music -apissa. Lue, mikä Voimakkuuden tasaus on ja miten se otetaan käyttöön tai poistetaan käytöstä.

Mikä on Voimakkuuden tasaus?

Joissakin kappaleissa ääni on valmiiksi kovemmalla kuin toisissa. Saatat esimerkiksi huomata, että joissakin stereokappaleissa on Dolby Atmos -kappaleita suurempi äänenvoimakkuus. Voimakkuuden tasaus säätää kappaleiden äänenvoimakkuutta siten, että kappaleet toistetaan samalla äänenvoimakkuudella.

Voimakkuuden tasauksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä Macissa

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Valitse valikkoriviltä Musiikki > Asetukset. >

3. Klikkaa Toisto-välilehteä.

4. Valitse Voimakkuuden tasaus tai poista sen valinta.

Voimakkuuden tasauksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä iPhonessa tai iPadissa

1. Siirry Asetukset-kohtaan.

2. Napauta Musiikki.

3. Laita Voimakkuuden tasaus päälle tai pois.