Jos iCloud-kuvat tai -videot eivät näy oikein Windows-tietokoneessa

Jos käytät iCloudin Windows-versiota ja jotkin iCloud-kuvistasi tai -videoistasi eivät näy oikein tai niissä näyttää olevan virheitä, noudata näitä ohjeita Windows-tietokoneessa, johon olet asentanut iCloudin Windows-version.

Poista ensin iCloud-kuvien synkronointi käytöstä Windows-tietokoneessa:

1. Avaa iCloudin Windows-versio. Varmista, että olet kirjautuneena Apple ID:lläsi.

2. Poista iCloud-kuvien ja jaettujen albumien valinnat.

3. Klikkaa Valmis, klikkaa Käytä ja klikkaa sitten Poista PC:ltä. iCloud-kuvat ja -videot poistetaan Windows-tietokoneesta, mutta ne säilyvät iCloudissa ja kaikissa muissa käyttämissäsi Apple-laitteissa.

Tässä saattaa kirjaston koosta riippuen kestää jonkin aikaa.

Kun et enää näe kuviasi tai videoitasi Microsoftin Valokuvat-apissa tai Resurssienhallinnassa, voit ottaa iCloud-kuvien synkronoinnin uudelleen käyttöön:

1. Avaa iCloudin Windows-versio. Varmista, että olet kirjautuneena Apple ID:lläsi.

2. Valitse iCloud-kuvat ja valitse jaetut albumit.

3. Klikkaa Valmis ja klikkaa sitten Käytä. Uudet iCloud-kuvien ja -videoiden kopiot synkronoidaan Windows-tietokoneeseesi.

Tässä saattaa kirjaston koosta riippuen kestää jonkin aikaa.

Viittaukset muihin kuin Applen valmistamiin tuotteisiin ja itsenäisiin verkkosivustoihin, joita Apple ei hallinnoi tai joita se ei ole testannut, eivät tarkoita sitä, että Apple suosittelee tai tukee niitä. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Ota yhteyttä toimittajaan, jos tarvitset lisätietoja.