LED Cinema Display -näyttö (24-tuumainen, loppuvuosi 2008): Näyttö välkkyy ajoittain, kun se on yhdistetty Thunderbolt-porttiin

Apple LED Cinema Display -näytössä (24-tuumainen, loppuvuosi 2008) voi esiintyä ajoittaista välkkymistä, kun näyttö on yhdistetty Thunderbolt-yhteensopivaan Maciin.

TÄRKEÄÄ: Tämä laiteohjelmistopäivitys on tarkoitettu vain Thunderbolt-yhteensopivaan Maciin yhdistetylle Apple LED Cinema Display -näytölle (24-tuumainen). Päivitystä ei voi asentaa muussa tapauksessa.

Asenna laiteohjelmistopäivitys, jos:

ÄLÄ asenna päivitystä, jos:

24-tuumainen LED Cinema Display -näyttö välkkyy, kun se on yhdistetty Thunderbolt-yhteensopivaan Maciin.

Näyttö ei välky.

Näytön jatkokaapelia ei tarvita.

Käytössä on jatkokaapeli.

Ellet tiedä, tarvitsetko tätä päivitystä, ota yhteys AppleCareen ja pyydä ohjeita.

Asennuksen valmistelu

1. Yhdistä Thunderbolt-yhteensopiva Mac toimivaan pistorasiaan.

2. Yhdistä näyttö- ja USB-kaapeli samasta Apple LED Cinema Display -näytöstä (24-tuumainen, loppuvuosi 2008) Thunderbolt-yhteensopivaan Maciin.

3. Varmista, ettei näytön ja Macin välillä ole näytön jatkokaapelia.

4. Irrota tarpeettomat laitteet tietokoneen FireWire- ja USB-porteista ja käytä päivityksen asentamiseen vain Applen näppäimistöä ja hiirtä.

5. Sulje kaikki ohjelmat.

Päivityksen lataaminen ja asentaminen

1. Lataa 24-tuumaisen LED Cinema Display -näytön päivitys.

2. Tuo levytiedosto näkyviin kaksoisosoittamalla 24-inch LED Cinema Display Firmware Update -tiedostoa.

3. Kaksoisosoita näkyviin tuodussa levytiedostossa olevaa 24inchLEDCinemaDisplayFWupdate.pkg -pakettia, jonka jälkeen laiteohjelmiston päivitysohjelma asennetaan /Ohjelmat/Lisäohjelmat-kansioon.

4. Jos laiteohjelmiston päivitysohjelman asennus onnistuu, päivitysohjelman pitäisi käynnistyä automaattisesti. Päivitysohjelman voi myös avata /Ohjelmat/Lisäohjelmat-kansiosta.

5. Näkyviin tulee ikkuna. Jos näkyviin tulee "Laitetta ei löydetty. Jos jokin laite tarvitsee päivitystä, varmista että se on yhdistetty ja että sen virta on päällä" -viesti, varmista, että sekä näyttö- että USB-kaapeli on yhdistetty tietokoneeseen. Jos ne on yhdistetty, tätä päivitystä ei ole tarkoitettu näytöllesi. Lopeta ohjelma.

6. Asenna laiteohjelmisto valitsemalla Päivitä.

7. Anna tietokoneen ylläpitäjän salasana kehotteeseen. Valitse OK. Kun päivitys alkaa, laiteohjelmiston päivitysikkuna ilmaisee päivityksen edistymisen.

8. Kun asennus on valmis, näkyviin tulee Laite on päivitetty -viesti, joka vahvistaa päivityksen onnistumisen.

9. Valitse OK ja lopeta laiteohjelmiston päivitysohjelma.

10. Irrota näytön virtajohto 15 sekunniksi ja kiinnitä se uudelleen, jotta päivitys voidaan suorittaa loppuun.

Tärkeää

• Älä keskeytä päivitystä. Varmista, että USB- ja mini-DisplayPort-kaapelit, joilla 24-tuumainen LED Cinema Display -näyttö on yhdistetty Thunderbolt-yhteensopivaan Maciin, pysyvät yhdistettyinä koko päivityksen ajan.

• Jotkin näytön ominaisuudet eivät toimi, kun päivitys on käynnissä.

• Jos näyttö on tyhjä yli 30 sekunnin ajan, irrota näytön virtajohto 15 sekunniksi ja kiinnitä se uudelleen, jotta päivitys voidaan suorittaa loppuun.

• Jos päivitys ei asennu, lopeta ohjelma, irrota näytön virtajohto 15 sekunniksi ja kiinnitä se uudelleen. Suorita laiteohjelmiston päivitys uudelleen.

Lisätietoja

Jos näkyviin tulee Tämä laite on päivitetty -viesti, LED Cinema Display -näytön (24-tuumainen, loppuvuosi 2008) laiteohjelmiston päivitys onnistui. Irrota näytön virtajohto 15 sekunniksi ja kiinnitä se uudelleen. Varmista sitten, että näyttö ei enää välky.

Jos näyttö välkkyy myös laiteohjelmiston päivittämisen jälkeen tai jos sinulla on muita kysymyksiä tai ongelmia, ota yhteys AppleCareen saadaksesi tukea.

Laitoksissa ja yrityksissä, joissa on monenlaisia Apple-näyttöjä, on hyvä kiinnittää esimerkiksi pieni tarra LED Cinema Display -näyttöön (24-tuumainen, loppuvuosi 2008) merkiksi siitä, että näytön laiteohjelmisto on päivitetty. Järjestelmätiedoista tai Järjestelmän kuvauksesta ei löydy helposti laiteohjelmiston päivitystietoja.