iTunesin rajoitusten käyttäminen Windows-tietokoneessa

Rajoitusten avulla voit estää tai rajoittaa tietokoneessa joitakin iTunesin ominaisuuksia ja palveluita, muun muassa lapsille sopimattoman sisällön näkymisen iTunes Storessa.

iTunesin rajoituksia Windows-tietokoneessa käytettäessä seuraavat eivät ole käytettävissä:

• Apple Podcasts

• iTunes Store

• Apple Music

• Jaetut kirjastot

Voit myös asettaa rajoituksia, jotta tietokoneesi käyttäjät eivät voi kuunnella lapsille sopimatonta sisältöä sisältävää musiikkia, katsoa tietyn luokituksen saaneita elokuvia tai TV-ohjelmia tai ladata tietyn ikäluokituksen saaneita appeja.

iTunesin rajoitusten määrittäminen Windows-tietokoneessa

1. Avaa Windows-valikko ja siirry kaikkien appien kohtaan.

2. Klikkaa hiiren oikeanpuoleisella painikkeella iTunesia ja valitse Lisää > Suorita järjestelmänvalvojana.

3. Valitse näkyviin tulevassa paneelissa kohteet, jotka haluat ottaa pois käytöstä ja joiden käyttöä haluat rajoittaa. Voit myös asettaa elokuville, TV-ohjelmille ja apeille luokitustason niiden oikealla puolella olevista valikoista.

Kuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä
  4. Jos haluat varmistaa, että muut ihmiset eivät pysty muuttamaan asettamiasi rajoituksia, klikkaa ikkunan vasemmassa alakulmassa olevaa lukon kuvaketta ja anna tietokoneen ylläpitäjän salasana. Jos haluat myöhemmin tehdä muutoksia käytöstä poistettuihin tai rajoitettuihin ominaisuuksiin, klikkaa lukon kuvaketta ja anna pyydettäessä salasanasi.

5. Vahvista valintasi klikkaamalla OK.

Nämä ohjeet koskevat Microsoft Storesta hankittua iTunesia. Jos latasit iTunesin Windows-version Applen verkkosivustolta, näet rajoitukset valitsemalla Muokkaa > Asetukset > Rajoitukset.

Lisätietoja

Voit asettaa rajoituksia myös Macissa, Phonessa, iPadissa tai iPod touchissa ja Apple TV:ssä.