Apple Podcasts -palvelun toistaminen Alexalla

Pyydä Alexaa toistamaan suosikkiohjelmasi.

Vaatimukset

• Amazon Fire -televisio tai Amazon Echo -laite

• Laitteen käyttöönotossa käytetty iPhone, iPad tai Android-laite

• Amazon Alexa -appi (asennettuna laitteeseen)

Jos haluat käyttää kaikkia Apple Podcastsin ominaisuuksia Alexassa, varmista, että olet päivittänyt laitteen uusimpaan iOS- tai iPadOS-versioon. Tarkista myös App Storesta tai Google Play Storesta, onko Amazon Alexa -appiin saatavilla päivityksiä.

Jos tarvitset apua Alexan, Amazon Echo -laitteen tai Fire TV -laitteen käyttöönotossa tai käytössä, pyydä apua Amazonilta.

Apple Podcasts -palvelu Alexalle on saatavilla vain joissakin maissa ja joillakin alueilla.*

Apple Podcasts -palvelun ottaminen käyttöön Alexalla

Jos haluat aloittaa jakson kuuntelun Alexalla tai jatkaa kuuntelua aiemmasta kohdasta, linkitä Apple Podcasts Amazon Alexa -appiin.

1. Avaa Amazon Alexa -appi ja napauta sitten näytön alareunassa olevaa More (Lisää) -välilehteä.

2. Napauta Settings (Asetukset).

3. Vieritä alas ja napauta Music & Podcasts (Musiikki ja podcastit).

4. Napauta Link New Service (Linkitä uusi palvelu) ja napauta sitten Apple Podcasts -painiketta.

5. Napauta Enable to Use (Ota käyttöön) ja napauta sitten Settings (Asetukset).

6. Napauta Link Account (Linkitä tili) ja suorita sitten todennus Face ID:llä, Touch ID:llä tai pääsykoodillasi.

Voit myös ottaa Apple Podcasts -taidon käyttöön Alexa-taitokaupassa verkossa.

Pyydä Alexaa toistamaan Apple Podcastsia

Sano esimerkiksi ”Alexa, play Wow in the World on Apple Podcasts.” Jos et halua sanoa joka kerta ”Apple Podcastsissa”, voit tehdä Apple Podcastsista oletusarvoisen podcast-palvelun.

1. Avaa Amazon Alexa -appi ja napauta sitten näytön alareunassa olevaa More (Lisää) -välilehteä.

2. Napauta Settings (Asetukset).

3. Napauta Music & Podcasts (Musiikki ja podcastit).

4. Napauta Settings (Asetukset) -kohdassa Default Services (Oletuspalvelut).

5. Napauta Podcasts (Podcastit) -kohdassa Change (Muuta).

6. Napauta Apple Podcasts.

Alexa ei tue lapsille sopimatonta sisältöä joissakin maissa ja joillakin alueilla.

Apple Podcastsin poistaminen käytöstä Alexassa

1. Avaa Amazon Alexa -appi ja napauta sitten näytön alareunassa olevaa More (Lisää) -välilehteä.

2. Napauta Settings (Asetukset).

3. Napauta Music & Podcasts (Musiikki ja podcastit).

4. Napauta Apple Podcasts.

5. Napauta Disable Skill (Poista taito käytöstä).

Jos poistat Apple Podcasts -taidon käytöstä, myös Apple Podcasts -tilin linkitys poistetaan Amazon Alexa -apista.

* Apple Podcasts ‑palvelu Alexalle on saatavilla vain Alankomaissa, Argentiinassa, Australiassa, Belgiassa, Brasiliassa, Chilessä, Costa Ricassa, Ecuadorissa, Espanjassa, Etelä-Afrikassa, Etelä-Koreassa, Filippiineillä, Hongkongissa, Indonesiassa, Intiassa, Irlannissa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Japanissa, Kanadassa, Kolumbiassa, Luxemburgissa, Malesiassa, Meksikossa, Norjassa, Perussa, Portugalissa, Puerto Ricossa, Puolassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Saudi-Arabiassa, Singaporessa, Suomessa, Sveitsissä, Taiwanissa, Tanskassa, Thaimaassa, Turkissa, Uudessa-Seelannissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Yhdysvalloissa.

Viittaukset muihin kuin Applen valmistamiin tuotteisiin ja itsenäisiin verkkosivustoihin, joita Apple ei hallinnoi tai joita se ei ole testannut, eivät tarkoita sitä, että Apple suosittelee tai tukee niitä. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Ota yhteyttä toimittajaan, jos tarvitset lisätietoja.