Jos iPhonesi tai iPadisi jumittuu Apple-logon kohdalla, kun siirrät tietoja aiemmasta laitteesta

Voit valita käyttöönoton aikana Toisesta [laitteesta] ‑vaihtoehdon, jos haluat siirtää apit ja tiedot aiemmasta iPhonesta uuteen iPhoneen, jossa on iOS 17, tai aiemmasta iPadista uuteen iPadiin, jossa on iPadOS 17. Laite saattaa tällöin kuitenkin jumittua Apple-logon kohdalle. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten siirto nollataan ja suoritetaan loppuun.

Vaihe 1: Uuden iPhonen tai iPadin palauttaminen tietokoneen avulla

1. Liitä uusi iPhone tai iPad tietokoneeseen kaapelilla.

2. Paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta lyhyesti. Paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta lyhyesti. Pidä sitten sivupainiketta painettuna.

3. Jatka painamista, kunnes näyttöön tulee Apple-logo, ja lopeta painaminen vasta, kun näet näytössä tietokonetta ja kaapelia esittävän kuvan.

4. Etsi uusi iPhone tai iPad tietokoneellasi Finderista tai iTunesista.

5. Kun järjestelmä kysyy, haluatko palauttaa vai päivittää, valitse Palauta.

Jos laite käynnistyy uudelleen, kun tietokone lataa ohjelmistoa, odota, kunnes lataus on valmis, ja sitten aseta iPhone tai iPad sitten uudelleen palautustilaan.

Vaihe 2: Uuden iPhonen tai iPadin ohjelmiston päivittäminen

1. Aloita käyttöönottoprosessi noudattamalla Hei-näytössä näkyviä ohjeita.

2. Asenna käyttöönottoprosessin aikana kaikki saatavilla olevat ohjelmistopäivitykset.

Vaihe 3: Appien ja tietojen siirtäminen uuteen iPhoneen tai iPadiin

Kun olet asentanut uusimman ohjelmistopäivityksen käyttöönottoprosessin aikana, voit valita minkä tahansa tavan siirtää apit ja tiedot uuteen laitteeseen ja viimeistellä asennuksen:

1. Aloita käyttöönottoprosessi noudattamalla Hei-näytössä näkyviä ohjeita.

2. Valitse tapa, jolla haluat siirtää apit ja tiedot. Voit esimerkiksi siirtää tiedot toisesta laitteesta tai iCloud-varmuuskopiosta.

3. Suorita iPhonen tai iPadin käyttöönottoprosessi loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.