Jos Apple TV:n ohjaaminen kotiteatterin kaukosäätimellä tai yleiskaukosäätimellä ei onnistu

Täältä saat apua Apple TV:n ohjaamiseen kotiteatterin kaukosäätimellä tai yleiskaukosäätimellä.

Kotiteatterin kaukosäätimen ottaminen käyttöön

Kotiteatterin kaukosäätimen ottaminen käyttöön Apple TV:n hallintaa varten:

1. Lisää Apple TV Koti-appiin ja varmista, että määrität sen huoneeseen.

2. Lisää kaukosäädin Koti-appiin iPhonessa tai iPadissa ja varmista, että määrität sen huoneeseen.

Kun olet lisännyt kaukosäätimen Koti-appiin, voit käyttää sitä minkä tahansa kotonasi olevan Apple TV:n hallitsemiseen.

Jos sinulla on ongelmia kaukosäätimen kanssa tai haluat oppia lisää kaukosäätimen käytöstä Apple TV:n hallitsemisessa, ota yhteyttä valmistajaan tai käy valmistajan sivustolla.

Apua infrapunakaukosäätimen käyttöön

Jos haluat käyttää infrapuna- eli yleiskaukosäädintä, sinun on opetettava Apple TV:lle kaukosäätimen infrapunasignaalit. Avaa Apple TV:n Asetukset. Siirry sitten kohtaan Kaukosäätimet ja laitteet > Opi kaukosäädin ja noudata näytön ohjeita.

Jos TV:n äänenvoimakkuuden säätö ei toimi automaattisesti, voit ohjelmoida sen kaukosäätimeen manuaalisesti. Avaa Apple TV:n Asetukset. Siirry sitten kohtaan Kaukosäätimet ja laitteet > Äänenvoimakkuuden säätö > Opi uusi laite ja noudata näytön ohjeita.

Poista esteet kaukosäätimen ja TV:n tai vastaanottimen välistä. Äänenvoimakkuuden säätö toimii yleensä laitteen etuosassa olevan infrapunatunnistimen* kautta.

Sen varmistaminen, että HDMI-CEC on käytössä

Jos TV:si tai vastaanottimesi tukee HDMI-CEC:tä, Apple TV mahdollistaa HDMI-yhteyden avulla ohjaamisen TV:n tai vastaanottimen kaukosäätimellä.

Jos jotkin ominaisuudet eivät toimi:

1. Varmista, että televisio tai vastaanotin tukee HDMI-CEC:tä. Pyydä lisätietoja television valmistajalta tai tarkista käyttöoppaasta.

2. Tarkista, että Apple TV on liitetty HDMI-porttiin, joka tukee HDMI-CEC:tä. Tarkista TV:n käyttöoppaasta, mitkä portit tukevat HDMI-CEC:tä.

3. Tarkista, että HDMI-CEC on otettu käyttöön television tai vastaanottimen valikossa. Käytä laitteiston mukana toimitettua kaukosäädintä. Koska valmistajat saattavat käyttää eri termejä HDMI-CEC:lle, etsi asetusta, joka päättyy sanoihin Link tai Sync. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä:

• LG: SimpLink

• Philips: EasyLink

• Samsung: Anynet+

• Sharp: Aquos Link

• Sony: BRAVIA Sync

* Vaikka äänenvoimakkuuden säätö toimii yleensä television tai vastaanottimen etuosassa olevan infrapunatunnistimen kautta, joissakin vastaanottimissa käytetään HDMI-CEC:tä. Kun äänenvoimakkuus toimii HDMI-CEC:n kautta, et joudu poistamaan esteitä kaukosäätimen ja vastaanottimen etuosan väliltä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.