Jos et voi muodostaa laiteparia Apple Pencilin ja iPadin välille

Lue, mitä tehdä, jos et voi muodostaa laiteparia Apple Pencilin kanssa.

ipados-17-ipad-pro-connect-apple-pencil

Ennen kuin aloitat

Jos haluat muodostaa laiteparin Apple Pencilin (1. sukupolvi) ja iPadin (10. sukupolvi) välille, varmista, että sinulla on vaadittava USB-C – Apple Pencil ‑sovitin ja yhteensopiva kaapeli, kuten USB-C-latauskaapeli.

Muodosta laitepari Apple Pencilin kanssa

Jos Apple Pencilin ja iPadin laiteparin muodostaminen ei onnistu

1. Yhdistä Apple Pencil iPadiin:

• Apple Pencil Pro tai Apple Pencil (2. sukupolvi): keskitä Apple Pencil magneettiseen liittimeen.

• Apple Pencil (1. sukupolvi) ja iPad (6.–9. sukupolvi): poista suojus ja liitä Apple Pencil iPadin Lightning-liittimeen.

• Apple Pencil (1. sukupolvi) ja iPad (10. sukupolvi): poista suojus ja liitä Apple Pencil ja USB-C-kaapeli USB-C – Apple Pencil ‑sovittimeen. Liitä kaapelin toinen pää iPadiin.

2. Käynnistä iPadisi uudelleen ja yritä muodostaa laitepari uudelleen.

3. Valitse Asetukset > Bluetooth ja varmista, että Bluetooth on päällä.

4. Etsi Apple Pencil saman näytön Omat laitteet ‑kohdasta. Jos löydät sen, napauta Tiedot-kohtaa . Napauta sitten Unohda tämä laite.

5. Liitä Apple Pencil iPadiin ja napauta Muodosta pari ‑painiketta, kun se tulee näkyviin muutaman sekunnin kuluttua.

6. Jos Muodosta pari ‑painike ei tule näkyviin, odota minuutti, kun Apple Pencil latautuu. Yritä sitten yhdistää Apple Pencil uudelleen ja odota, kunnes Muodosta pari ‑painike tulee näkyviin.

7. Jos Apple Pencil Pro tai Apple Pencil (2. sukupolvi) ei edelleenkään muodosta laiteparia, poista iPadin kotelot tai suojukset ja yritä muodostaa laitepari uudelleen.

8. Jos Muodosta pari ‑painike ei edelleenkään tule näkyviin, ota yhteyttä Apple-tukeen.