Musiikin toistaminen autossa yhdessä muiden kanssa SharePlayn ja Apple Musicin avulla

Kaikki autossa olevat voivat toistaa ja hallita musiikkia suoraan iPhonesta. Jos olet Apple Music ‑tilaaja, voit isännöidä SharePlay-istuntoa autossa. Tällöin matkustajat, joilla on iPhone, voivat liittyä SharePlay-istuntoosi.

Vaatimukset

Tarvitset SharePlay-istunnon isännöimiseen autossa

• Apple Music ‑tilauksen

• iPhonen, joka on päivitetty iOS:n uusimpaan versioon.

SharePlay-istuntoon liittyminen autossa vaatii

• matkustajan, jolla on Apple Music ‑tilaus ja joka isännöi SharePlay-istuntoa autossa

• iPhonen, joka on päivitetty iOS:n uusimpaan versioon

• päällä olevan Bluetoothin iPhonessa.

Et tarvitse Apple Music ‑tilausta, jotta voit liittyä SharePlay-istuntoon autossa. Niin kauan kuin joku, jolla on Apple Music ‑tilaus, isännöi SharePlay-istuntoa autossa, voit liittyä SharePlay-istuntoon iPhonesta.

SharePlay-istunnon isännöiminen autossa

1. Ennen kuin aloitat ajamisen, yhdistä iPhone auton CarPlayhin tai Bluetoothiin.

2. Avaa Apple Music ‑appi CarPlayssa tai iPhonessa.

3. Siirry Toistossa nyt ‑kohtaan:

• Napauta CarPlaysta Toistossa nyt ‑kuvake.

• Napauta Apple Music ‑apista näytön alalaidassa olevaa soitinta.

4. Napauta Toistossa nyt ‑kohdasta SharePlay-painiketta

• jotta voit napauttamalla vihreää valintamerkkiä hyväksyä matkustajia liittymään SharePlay-istuntoon

• jotta voit lopettaa SharePlay-istunnon autossa napauttamalla Lopeta

• jotta voit sallia matkustajien liittyä istuntoon skannaamalla QR-koodin.

SharePlay-istuntoon liittyminen autossa

1. Varmista, että joku isännöi SharePlay-istuntoa autossa.

2. Jos et saanut ilmoitusta

If you didn't get the notification, here are two other ways to connect:

• Siirry isännän Apple Music ‑apissa Toistossa nyt ‑kohtaan, napauta SharePlay-painiketta ja skannaa sitten QR-koodi.

• Avaa Apple Music ‑appi iPhonessa ja siirry Toistossa nyt ‑kohtaan napauttamalla alaosassa olevaa soitinta. Napauta AirPlay-painiketta ja napauta sitten isännän autoa.

3. Odota, että isäntä hyväksyy pyynnön.

4. Toista ja hallitse musiikkia autossa iPhonen Apple Music ‑apilla.

Jos et saanut ilmoitusta liittyä SharePlay-istuntoon autossa

• Tarkista, että Musiikki-apin ilmoitukset ovat päällä: valitse iPhonesta Asetukset > Ilmoitukset > Musiikki ja laita päälle Salli ilmoitukset.

• Varmista, että Älä häiritse ‑toiminto on laitettu pois päältä iPhonessa: avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä alaspäin näytön oikeasta yläkulmasta ja napauta sitten Keskity.

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Katso saatavuus maassasi tai alueellasi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.