Jos Apple Watchissa näkyy iPhone ja kello tai punainen huutomerkki

Apple Watchissa saattaa näkyä animaatio, jossa sinua pyydetään viemään kello iPhonen lähelle, jos Apple Watchissa ilmenee ongelma, joka edellyttää ohjelmiston päivittämistä tai palauttamista. Saatat myös nähdä kellossa punaisen huutomerkin.

ios-17-iphone-14-pro-watchos-10-series-8-recover-apple-watch

Jos Apple Watchissa, jossa on watchOS 8.5 tai uudempi, näkyy animaatio, jossa kello ja iPhone viedään lähelle toisiaan, toimi seuraavasti:

1. Varmista, että iPhonesi on lähellä. iPhonessa on oltava iOS 15.4 tai uudempi, sen on oltava yhdistettynä Wi-Fi-verkkoon*, Bluetoothin on oltava käytössä ja puhelimen lukituksen on oltava avattu.

2. Aseta Apple Watch laturiin.

3. Kaksoisklikkaa Apple Watchin sivupainiketta (pyöreän Digital Crownin alla oleva painike).

4. Noudata iPhonessa näkyviä ohjeita.

* Jos nämä vaiheet eivät auta, tarkista Wi-Fi-verkko. Kokeile käyttää 2,4 GHz:n verkkoa 5 GHz:n verkon sijaan ja varmista, että et ole suljetussa verkossa tai 802.1X-verkossa.

Jos Apple Watchissa näkyy punainen huutomerkki

Joissakin tapauksissa Apple Watchissa saattaa näkyä punainen huutomerkki. Jos näin käy, kaksoisklikkaa sivupainiketta ja noudata sitten edellä annettuja ohjeita.

watchos-10-series-8-recover-exclamation

Tarvitsetko edelleen apua?

ota yhteys Apple-tukeen ja sovi postitse tehtävä korjaus.