Matkakortin lisääminen Applen Lompakkoon Manner-Kiinaa varten iPhonessa tai Apple Watchissa

Lisää matkakortti iPhonen tai Apple Watchin Lompakko-appiin, jotta voit maksaa julkisessa liikenteessä Manner-Kiinassa.

Tarvitset seuraavat asiat, jotta voit käyttää Apple Payta julkisessa liikenteessä Manner-Kiinassa1:

• iPhone 6s tai sitä uudempi, jossa on käytössä Face ID, Touch ID tai pääsykoodi, tai Apple Watch Series 3 tai sitä uudempi, joka on liitetty iPhone 6s:n tai sitä uudemman laitepariksi.

• Uusin iOS ja watchOS.

• Apple ID, jolla olet kirjautunut iCloudiin.2

• China UnionPay -luotto- tai -pankkikortti, jonka olet lisännyt Lompakko-appiin.

Uuden matkakortin lisääminen Applen Lompakkoon

Voit lisätä uuden matkakortin iPhonen tai Apple Watchin Lompakko-appiin. Ensimmäinen lisäämäsi matkakortti asetetaan automaattisesti pikatilaan.3

Uuden matkakortin lisääminen Manner-Kiinaa varten iPhonessa

1. Napauta Lompakko-apissa Lisää-painiketta .

2. Napauta Matkakortti.

3. Valitse lisättävä matkakortti tai tee haku sijainnin tai kortin nimen mukaan.

4. Napauta Jatka. Sinun on mahdollisesti luotava tai päivitettävä 6-numeroinen pääsykoodi.

5. Valitse matkakortille siirrettävä summa. Jos olet lisäämässä China T-Unionin tai Shanghain matkakorttia, sinulta voidaan tämän lisäksi veloittaa 20 RMB:n palautettava vakuus.

6. Lisää uusi matkakortti näytöllä annettujen ohjeiden mukaisesti.

Uuden matkakortin lisääminen Manner-Kiinaa varten Apple Watchissa

1. Avaa Lompakko-appi Apple Watchissa.

2. Vieritä alas ja napauta Lisää kortti.

3. Napauta Matkakortti.

4. Valitse lisättävä matkakortti.

5. Napauta Jatka. Sinun on mahdollisesti luotava tai päivitettävä 6-numeroinen pääsykoodi.

6. Valitse matkakortille siirrettävä summa. Jos olet lisäämässä China T-Unionin tai Shanghain matkakorttia, sinulta veloitetaan tämän lisäksi 20 RMB:n palautettava vakuus.

7. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita ostoksesi vahvistamiseksi ja uuden matkakortin lisäämiseksi.

Matkakortin siirtäminen laitteiden välillä

Lompakko-apissa oleva matkakortti voi olla vain yhdessä laitteessa kerrallaan, mutta voit siirtää korttia laitteiden välillä.

1. Avaa iPhonessa Apple Watch -appi.

2. Valitse Oma Apple Watch -välilehdellä Lompakko ja Apple Pay.

3. Valitse siirrettävän matkakortin vieressä oleva Lisää-painike.

4. Voit myös valita Lisää kortti, jos haluat nähdä luettelon muista laitteistasi löytyvistä aiemmista korteista.

Voit siirtää matkakorttisi takaisin iPhoneen Apple Watch -apilla, kun et ole matkalla.

Matkakortin siirtäminen uuteen laitteeseen käyttöönottoapurin avulla

1. Napauta uuden iPhonesi käyttöönottoapurissa Lompakko.

2. Valitse matkakortit, jotka haluat siirtää edellisestä laitteesta.

3. Vahvista, että haluat siirtää matkakortin uuteen laitteeseen, napauttamalla Jatka.4

Aiemman laitteesi on oltava lähellä ja yhteydessä internetiin, jotta siirto uuteen laitteeseen voidaan suorittaa.

Matkakortin siirtäminen Lompakko-apin avulla

1. Avaa uudessa iPhonessa Lompakko-appi ja napauta sitten Lisää-painiketta .

2. Napauta Edelliset kortit ja valitse matkakortti.

3. Lisää matkakorttisi uuteen iPhoneen noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.4

Aiemman laitteesi on oltava lähellä ja yhteydessä internetiin, jotta siirto uuteen laitteeseen voidaan suorittaa.

Matkakortin poistaminen

1. Avaa Lompakko-appi iPhonessa.

2. Napauta matkakorttia.

3. Napauta Lisää-painiketta ja napauta sitten kortin tiedot.

4. Vieritä alas ja napauta Poista tämä kortti. Vahvista napauttamalla Poista.

1. Apple Pay ei ole saatavana alle 13-vuotiaille lapsille. Ikä vaihtelee maa- tai aluekohtaisesti.

2. Jos kirjaudut iCloudista ulos tai poistat Face ID:n, Touch ID:n tai pääsykoodin käytöstä iPhonessa tai Apple Watchissa, kaikki luotto-, pankki- ja matkakortit poistetaan kyseisestä laitteesta. Kun poistat matkakortin jostakin laitteesta, jäljelle jäävä saldo tallennetaan, ja se on siirrettävissä samaan tai toiseen iPhoneen tai Apple Watchiin, josta on muodostettu yhteys verkkoon ja jolla on kirjauduttu iCloudiin samalla Apple ID:llä.

3. Pyydä kortinmyöntäjältäsi tietoa matkakorteista, jotka voit lisätä Apple Payhin.

4. Kun siirto on valmis, edellinen kortti pysyy näkyvissä Lompakko-apissa ja ilmoittaa, että korttia ei voi käyttää.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.