Apple Watch ei ole yhteydessä tai laiteparina iPhonen kanssa

Jos Apple Watchissasi näkyy punainen iPhone-kuvake tai yrität luoda laiteparin, mutta et löydä i-kuvaketta, yritä yhdistää laitteet uudelleen.

Apple Watchin yhteyden tarkistaminen

Jos et saa ilmoituksia, viestejä tai puheluita Apple Watchiisi, Apple Watchisi ja iPhonesi välillä ei ehkä ole yhteyttä. Kun laitteiden yhteys katkeaa, kellotaulussa näkyy punainen iPhone-kuvakeNo alt supplied for Image tai punainen X-kuvakeNo alt supplied for Image. Voit tarkistaa yhteyden myös Ohjauskeskuksesta. Kun Apple Watch saa uudelleen yhteyden vihreä iPhone-kuvakeNo alt supplied for Image tulee näkyviin.

Aseta ensin Apple Watch ja sen laiteparina oleva iPhone lähekkäin. Jos laitteiden välinen yhteys on edelleen katkennut ja tarvitset apua, kokeile alla olevia vaiheita. Kokeile kunkin vaiheen jälkeen, pystyvätkö laitteet muodostamaan yhteyden.

Katkenneen yhteyden tila Apple Watchin näytössä.Yhteyden tila Apple Watchin näytössä.

Yritä yhdistää Apple Watch ja iPhone uudelleen

1. Pidä Apple Watch ja sen laiteparina oleva iPhone lähekkäin, jotta varmistat, että ne ovat toistensa kantaman alueella.

2. Tarkista, että iPhonessa on lentotila pois päältä ja Wi-Fi sekä Bluetooth päällä. Voit tarkistaa tämän avaamalla Ohjauskeskuksen.

iPhone 14:n Ohjauskeskus
  3. Jos kellotaulussa on Lentokonetila-kuvakeNo alt supplied for Image lentokonetila on päällä. Avaa Ohjauskeskus ja poista Lentotila käytöstä.

4. Käynnistä Apple Watch uudelleen ja käynnistä iPhone uudelleen.

Laitteiden välisen pariliitoksen poistaminen ja laiteparin luonti uudelleen

Jos Apple Watch ei vieläkään pysty muodostamaan yhteyttä, poista iPhonen kanssa muodostettu laitepari ja muodosta sitten Apple Watchista ja iPhonesta laitepari uudelleen.

Ota yhteyttä

Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteys Apple-tukeen.