Jos QuickTime Player muuntaa vanhat mediatiedostot ennen niiden toistamista

Näyttöön saattaa tulla etenemispalkki, josta näkee, että tiedostoa muunnetaan.

OS X Mavericksissa ja uudemmissa aina macOS Mojaveen saakka QuickTime Player (versio 10.0 tai uudempi) muuntaa vanhat mediatiedostot, joissa käytetään tiettyjä vanhoja tai muiden valmistajien pakkausmuotoja. Kun avaat tällaisen tiedoston, näyttöön ilmestyy etenemispalkki, josta näet, että tiedostoa muunnetaan. Jos haluat lopettaa muuntamisen, sulje ikkuna.

Muuntoikkuna

Muunnetun tiedoston tallentaminen

Koska macOS Mojave on viimeinen macOS-versio, joka voi muuntaa useita vanhempia muotoja, sinun kannattaa tallentaa muunnettu tiedosto yhteensopivassa muodossa ennen sen sulkemista.

Muunnos ei muuta tai korvaa alkuperäistä tiedostoa. Muunnettu tiedosto saattaa olla alkuperäistä suurempi, jotta se vastaa laadultaan alkuperäistä tiedostoa.