Suuri-impedanssisten kuulokkeiden käyttäminen Macin kanssa

Voit liittää suuri-impedanssiset kuulokkeet suoraan vuonna 2021 tai sen jälkeen julkaistuihin yhteensopiviin Mac-tietokoneisiin.

Yhteensopivien Mac-tietokoneiden 3,5 mm:n kuulokeliitännässä on tasavirtakuormituksen tunnistus ja adaptiivinen jännitelähtö. Mac pystyy tunnistamaan liitetyn laitteen impedanssin ja mukauttamaan lähdön suuri- ja pieni-impedanssisia kuulokkeita sekä linjatason äänilaitteita varten.

Kun liität kuulokkeet, joiden impedanssi on alle 150 ohmia, kuulokeliitännän tehollisarvo on enintään 1,25 volttia. Jos kuulokkeiden impedanssi on 150–1 000 ohmia, kuulokeliitännän tehollisarvo on kolme volttia. Tällöin ulkoista kuulokevahvistinta ei ehkä tarvitse käyttää.

Impedanssin tunnistuksen, mukautuvan jännitelähdön ja jopa 96 kHz:n näytteenottotaajuutta tukevan sisäisen DA-muuntimen ansiosta kuulet laadukasta, korkean resoluution ääntä suoraan Macin kuulokeliitännästä.

Yhteensopivat Mac-tietokoneet

Seuraavien Mac-tietokoneiden sisäinen kuulokeliitäntä tukee suuri-impedanssisia kuulokkeita:

• iMac (2023)

• MacBook Air (2022 ja uudemmat)

• MacBook Pro (2021 ja uudemmat)

• Mac mini (2023)

• Mac Studio (2022 ja uudemmat)

• Mac Pro (2023)