Tietoja Apple Mailin BIMI-tuesta

Sähköpostiviestit, joissa on brändin logot, on sertifioitu digitaalisesti. Tämä tarkoittaa, että lähettäjä on täyttänyt tiukat tietoturva- ja todennusvaatimukset.

Apple Mail tukee iOS 16:ssa, iPadOS 16:ssa ja macOS Ventura 13:ssa tai uudemmissa ja iCloud.comissa BIMI-tietoja (Brand Indicators for Message Identification). BIMI on sähköpostimääritys, jonka avulla voidaan näyttää tuotemerkkiohjattuja logoja.

BIMI-tietoja tukevien lähettäjien on vastattava vahvaa sähköpostitodennuksen standardia1 ja osoittaa, miten he hallitsevat brändien logoja.2 Sekä lähettäjän että sähköpostipalveluntarjoajan on täytettävä BIMI-standardin ja Apple Mail -apin vaatimukset, jotta sähköpostiviestit voidaan todentaa digitaalisesti sertifioiduiksi vaatimuksia.

Jos lähettäjä tai sähköpostipalveluntarjoajasi ei ole täyttänyt vaatimuksia, sähköpostiviesteissä ei näy logoja Apple Mail -asiakkaissa.

1. Tähän sisältyy DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance) -suojausstandardin käyttäminen. Se on työkalu, joka on suunniteltu lopettamaan domainin toisena henkilönä esiintyminen.

2. BIMI toimii myös VMC: iden (Verified Mark Certificates) ja muiden BIMI Evident Dokumentit -muotojen kanssa varmistaakseen logon omistajuuden ja aitouden sekä logon yhteyden kyseiseen domainiin.