Tietoja iPhonen tilapalkin oransseista ja vihreistä ilmaisimista

iOS 14:ssä ja uudemmissa on osoitettu oranssilla pisteellä, oranssilla neliöllä tai vihreällä pisteellä, kun jokin appi käyttää mikrofonia tai kameraa.

Oranssi ilmaisin  tarkoittaa, että jokin iPhonen appi käyttää mikrofonia. Ilmaisin näkyy oranssina neliönä, jos Erottele ilman väriä ‑asetus on laitettu päälle kohdasta Asetukset > Käyttöapu > Näyttö ja tekstin koko.

Vihreä ilmaisin  tarkoittaa, että jokin iPhonen appi käyttää joko vain kameraa tai kameraa ja mikrofonia.

Lue tietoja iPhonen tilakuvakkeista ja -symboleista.