iCloud+-tilauksen muuttaminen pienemmäksi tai peruminen

Jos sinulla on enemmän iCloud-tallennustilaa kuin tarvitset, voit muuttaa iCloud+-tilauksesi pienemmäksi tai perua sen.

Ennen kuin muutat iCloud+-tilauksen pienemmäksi tai perut sen, lataa tai poista sisältö, joka ylittää uuden tallennustilan määrän. Jotta et menetä tietoja, lue lisätietoja iCloudin sisällön kopioimisesta.

iCloud+-tilauksen muuttaminen pienemmäksi tai peruminen iPhonessa, iPadissa tai Apple Vision Prossa

1. Avaa Asetukset-appi.

2. Napauta nimeäsi.

3. Napauta iCloud.

4. Napauta Hallitse tilin tallennustilaa tai Hallitse tallennustilaa.

Hallitse tilin tallennustilaa on lähellä iCloud-asetusten yläreunaa.
  5. Napauta Muuta tallennustilatilausta.

Muuta tallennustilatilausta on Jaa perheen kanssa ‑painikkeen alapuolella.
  6. Napauta Pienentämisvaihtoehdot ja anna Apple ID:si salasana.

Pienentämisvaihtoehdot näkyvät käytettävissä olevien tallennustilavaihtoehtojen luettelon alla.
  7. Valitse toinen tilaus:

Valitse pienennys (Choose Downgrade) -vaihtoehdot ovat nykyisen iCloud + -sopimuksen alla.
    • Jos haluat muuttaa tilauksen pienemmäksi, valitse uusi tallennustilamäärä.

• Jos haluat perua iCloud+-tilauksen, valitse maksuton 5 Gt:n tilaus.

8. Napauta Valmis. Jos et voi napauttaa Valmis, tarkista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä kuin jolla käytät iCloud+-tilausta. Voit myös kokeilla näitä toimia toisella laitteella. Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos muutat iCloud+-tilauksen pienemmäksi tai perut sen, muutos tulee voimaan, kun nykyisen tilauksen laskutusjakso päättyy.1

iCloud+-tilauksen muuttaminen pienemmäksi tai peruminen Macissa

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset. Valitse macOS Montereyssa tai sitä aiemmassa Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset.

2. Klikkaa Apple ID.

3. Klikkaa iCloud.

4. Klikkaa Hallitse.

Hallitse-painike on kaavion alla ja näyttää, kuinka paljon iCloud-tallennustilaa olet käyttänyt.
  5. Klikkaa Muuta tallennustilatilausta.

Muuta tallennustilatilausta -painike on iCloud-tallennustilatilauksen ja käytettävissä olevan tallennustilan alapuolella.
  6. Klikkaa Pienentämisvaihtoehdot.

Pienennysvaihtoehdot-painike on ikkunan alaosassa vasemmalla.
  7. Anna pyydettäessä Apple ID:si salasana ja klikkaa Hallitse.

8. Valitse toinen tilaus:

Tilausvaihtoehdot ovat Valitse pienennys (Choose Downgrade) -osiossa.
    • Jos haluat muuttaa tilauksen pienemmäksi, valitse uusi tallennustilamäärä.

• Jos haluat perua iCloud+-tilauksen, valitse maksuton 5 Gt:n tilaus.

9. Klikkaa Valmis. Jos et voi klikata Valmis, tarkista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä kuin jolla käytät iCloud+-tilausta. Voit myös kokeilla näitä toimia toisella laitteella. Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos muutat iCloud+-tilauksen pienemmäksi tai perut sen, muutos tulee voimaan, kun nykyisen tilauksen laskutusjakso päättyy.1

iCloud+-tilauksen muuttaminen pienemmäksi tai peruminen Windows-tietokoneessa

1. Avaa iCloudin Windows-versio.

Hallitse-painike on kaavion alla, joka näyttää, kuinka paljon iCloud-tallennustilaa olet käyttänyt.
  2. Klikkaa Hallitse.

3. Klikkaa Muuta tallennustilatilausta.

Muuta tallennustilatilausta -painike on ikkunan oikeassa yläkulmassa.
  4. Klikkaa Pienentämisvaihtoehdot.

Pienennysvaihtoehdot-painike on ikkunan vasemmassa alakulmassa.
  5. Anna Apple ID:si salasana ja klikkaa Hallitse.

6. Valitse toinen tilaus:

Tilausvaihtoehdot ovat Valitse pienennys (Choose Downgrade) -osiossa.
    • Jos haluat muuttaa tilauksen pienemmäksi, valitse uusi tallennustilamäärä.

• Jos haluat perua iCloud+-tilauksen, valitse maksuton 5 Gt:n tilaus.

7. Klikkaa Valmis. Jos et voi klikata Valmis, tarkista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä kuin jolla käytät iCloud+-tilausta. Voit myös kokeilla näitä toimia toisella laitteella. Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos muutat iCloud+-tilauksen pienemmäksi tai perut sen, muutos tulee voimaan, kun nykyisen tilauksen laskutusjakso päättyy.1

Mitä tapahtuu, jos muutat iCloud+-tilauksen pienemmäksi tai perut sen

• Jos iCloud-tallennustilasi ylittää uuden tallennustilatilauksesi kapasiteetin, iCloud ei synkronoi tai päivitä tietojasi. iCloud päivittää uudelleen, kun lisäät tallennustilakapasiteettiasi tai poistat tietoja tilan lisäämiseksi.

• Jos muutat tilauksesi maksuttomaksi iCloud-tilaukseksi, et voi enää käyttää iCloud+-ominaisuuksia, kuten Kätke osoitteeni- ja Suojattu lähetys -ominaisuuksia tai HomeKitin suojatun videon tukea.2

• Jos maksat sekä Apple Onesta että iCloud+-tilauksesta, voit muuttaa iCloud+-tilauksesi pienemmäksi tai perua sen ja käyttää vain Apple Oneen sisältyvää iCloud+-tilausta. Kun olet valinnut kohdan Muuta tallennustilatilausta, tallennustilan pienentämiseen tai peruuttamiseen saattaa tulla vielä lisätoimia.

1. Osittaisia hyvityksiä myönnetään, kun laki edellyttää sitä. Jos olet äskettäin muuttanut iCloud+-tilaustasi, ota yhteyttä Appleen 14 päivän kuluessa ja pyydä hyvitystä. Lue, miten voit pyytää hyvityksen.

2. Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.