Sisällön URL-osoitteen etsiminen ongelmasta ilmoittamista varten

Jos haluat ilmoittaa ongelmasta, sinun on annettava sisällön URL-osoite. Voit etsiä URL-osoitteen seuraavasti:

App Storen apin URL-osoitteen etsiminen

1. Siirry osoitteeseen www.apple.com/fi.

2. Klikkaa sivuston yläreunassa olevaa suurennuslasia. Hae appi, johon liittyvästä ongelmasta haluat tehdä ilmoituksen.

3. Napauta tai klikkaa hakutuloksista appia.

4. Jos haluat kopioida URL-osoitteen Macissa, korosta URL klikkaamalla osoiteriviä ja käytä komento-C-näppäinyhdistelmää. Jos haluat kopioida URL-osoitteen iPhonen App Storessa, napauta Jaa-painikeJaa-painike ja sitten Kopioi linkki.

Podcast-jakson, kanavan tai ohjelman URL-osoitteen etsiminen

1. Avaa Podcastit-appi.

2. Etsi jakso, kanava tai ohjelma.

3. Valitse Lisävalinnat-painike Lisävalinnat-painike .

4. Valitse Kopioi linkki.

Kirjan tai äänikirjan URL-osoitteen etsiminen

1. Avaa Kirjat-appi.

2. Etsi kirja tai äänikirja.

3. Valitse Lisävalinnat-painike Lisävalinnat-painike .

4. Valitse Jaa-painike Jaa-painike .

iCloudista jaetun sisällön URL-osoitteen etsiminen

Haluat ehkä ilmoittaa ongelmasta, joka liittyy jaettuun sisältöön Kuvista, Kalenterista, Muistiinpanoista, Muistutuksista, Pagesista, Numbersista, Keynotesta tai iCloud Drivesta. Jos haluat ilmoittaa kanssasi jaetusta sisällöstä, kirjoita saamasi linkki URL-osoitteiden kenttään laittoman sisällön ilmoituslomakkeessa.