Tietoja Safari 16.6.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 16.6.1:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät versiot on listattu Applen suojauspäivitykset ‑sivulla.

Applen tietoturvadokumenteissa viitataan haavoittuvuuksiin CVE-tunnusten avulla, jos mahdollista.

Lisätietoja turvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuus -sivulla.

Safari 16.6.1

Julkaistu 21.9.2023

WebKit

Saatavuus: Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: verkkosisällön käsitteleminen saattaa johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen. Apple on tietoinen raportista, jonka mukaan tätä ongelmaa on saatettu hyödyntää aktiivisesti ennen iOS 16.7 ‑versiota julkaistuissa iOS-versioissa.

Kuvaus: ongelma on ratkaistu parantamalla tarkastuksia.

WebKit Bugzilla: 261544

CVE-2023-41993: Bill Marczak (The Citizen Lab, The University of Toronto's Munk School) ja Maddie Stone (Google's Threat Analysis Group)