MacBookin valmisteleminen Apple Trade In -ohjelmaan

Valmistele vaihdossa annettava laite lähetystä varten ja lähetä laite Applelle.

Jos valitsit Apple-tuotteen oston yhteydessä vaihtoehdon antaa nykyinen MacBook, MacBook Pro tai MacBook Air vaihdossa, saat vaihtopaketin, joka sisältää kaiken tarvitsemasi laitteen palauttamiseen Applelle. Jos olet Aasian ja Tyynenmeren alueella, sinulle toimitetaan vaihtopaketti tai se on saatavilla tietyssä sijainnissa.

Aasian ja Tyynenmeren alueella olevat asiakkaat voivat vain noudattaa Ennen kuin palautat MacBookin- ja MacBookin palauttaminen ‑osioiden ohjeita.

Ennen MacBookin palauttamista

1. Varmuuskopioi tietosi. Jos tarvitset apua tietojen siirtämiseen, varaa aika Applen valtuuttamasta huoltoliikkeestä tai Apple Storesta osoitteessa getsupport.apple.com. Laitteessa olevien tietojen, ohjelmistojen ja/tai ohjelmien varmuuskopiointi on asiakkaan yksinomaisella vastuulla. Apple ei vastaa vaihtotuotteen tietojen, ohjelmistojen tai appien katoamisesta, palautuksesta tai vaarantumisesta.

2. Kirjaudu ulos iCloudista.

3. Poista laiteohjelmiston salasana käytöstä.

4. Poista tietokoneesi valtuutus sisällön ostamiseen.

5. Tyhjennä kovalevy.

6. Poista kaikki lisävarusteet. Jos lähetyksessä on mukana lisävarusteita, ne kierrätetään eikä niitä voida palauttaa sinulle.

Laitteen pakkaaminen toimitettujen pakkausmateriaalien avulla

Jos olet Aasian ja Tyynenmeren alueella, jatka MacBookin palauttaminen Applelle ‑osioon.

1. Poista irrallinen pahviosa laatikosta.

2. Avaa muovisuojus taittamalla irrallisen pahviosan sivuläpät ylös.

3. Liu’uta laite muovisuojuksen alle. (Älä laita laatikkoon muita esineitä tai lisävarusteita. Jos lähetät paketissa muitakin esineitä, emme pysty palauttamaan niitä sinulle.)

mackbook-tradein-step1-v1
  4. Taita irrallisen pahviosan sivuläpät alas.

mackbook-tradein-step2-v1
  5. Taita irrallisen pahviosan ylä- ja alaläpät alas.

mackbook-tradein-step3-v1
  6. Aseta irrallinen pahviosa laatikkoon.

mackbook-tradein-step4-v1
  7. Sulje laatikko.

mackbook-tradein-step6-v1
  8. Sinetöi laatikko sen mukana tulleella tarralla.*

mackbook-tradein-step7-v2

* Apple ei vastaa kuljetuksen aikana aiheutuvista vaurioista.

MacBookin palauttaminen Applelle

Valitse maasi tai alueesi:

Yhdysvallat ja Kanada

1. Etsi kuljetusliikkeen nimi palautuslähetystarrasta.

2. Siirry kuljetusliikkeen verkkosivustolle ja etsi toimipiste, johon voit viedä paketin.

FedEx

UPS

3. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

4. Tarkista vaihtolaitteen tila uuden laitteen toimitussähköpostissa olevasta linkistä.

Australia

Vaihtopaketti toimitetaan sinulle ennen kuriirin tuloa.

1. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

2. Tarkista vaihtolaitteen tila uuden laitteen toimitussähköpostissa olevasta linkistä.

Kiina, Manner-

Kuriiri tuo vaihtopaketin MacBookin keräämistä varten.

1. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

2. Tarkista vaihtolaitteen tila uuden laitteen toimitussähköpostissa olevasta linkistä.

Hongkong

1. Valitse aikataulutettu nouto tai jättö määrättyyn paikkaan. Jos valitset noudon, kuriiri tuo vaihtopaketin. Vaihtopakkaus on saatavilla jättösijainnissa jättöä varten.

2. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

3. Tarkista vaihtolaitteen tila uuden laitteen toimitussähköpostissa olevasta linkistä.

Japani

Kuriiri tuo vaihtopaketin MacBookin keräämistä varten.

1. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

2. Tarkista vaihtolaitteen tila uuden laitteen toimitussähköpostissa olevasta linkistä.

Etelä-Korea

Vaihtopaketti toimitetaan sinulle palautusta varten.

1. Vie laite toimipisteeseen.

2. Pyydä kuitti henkilökunnalta.

3. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä

Taiwan

Kuriiri tuo vaihtopaketin MacBookin keräämistä varten.

1. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

2. Tarkista vaihtolaitteen tila uuden laitteen toimitussähköpostissa olevasta linkistä.

Vietnam

1. Valitse aikataulutettu nouto tai jättö määrättyyn paikkaan. Jos valitset noudon, kuriiri tuo vaihtopaketin. Vaihtopakkaus on saatavilla jättösijainnissa jättöä varten.

2. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

3. Tarkista vaihtolaitteen tila uuden laitteen toimitussähköpostissa olevasta linkistä.

©2023 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple, Apple-logo, iChat, iTunes, Mac ja macOS ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. AppleCare on Apple Inc:n palvelumerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla.