iPadin valmisteleminen Apple Trade In ‑ohjelmaa varten

Jos päätit Apple-tuotteen ostamisen yhteydessä antaa iPadin vaihdossa, saat vaihtopaketin, jossa on kaikki tarvitsemasi iPadin palauttamiseen Applelle. Jos olet Aasian ja Tyynenmeren alueella, sinulle toimitetaan vaihtopaketti tai se on saatavilla tietyssä sijainnissa.

Aasian ja Tyynenmeren alueella olevat asiakkaat voivat vain noudattaa Ennen kuin palautat iPadin- ja iPadin palauttaminen ‑kohtien ohjeita.

Ennen kuin palautat iPadin

1. Varmuuskopioi iPadisi.

2. Poista iPad Apple ID ‑laiteluettelosta ennen laitteen lähettämistä.

3. Suojaa tietosi tyhjentämällä iPad.

4. Vaihda vanhan iPadin SIM-kortti uuteen iPadiin, jos siinä on SIM-kortti.

5. Poista kaikki näytönsuojukset ja kotelot. Jos laitat ne laatikkoon, ne kierrätetään, eikä niitä voida palauttaa sinulle.

iPadin pakkaaminen

Tärkeää: Sinun on aloitettava erillinen vaihto jokaiselle vaihdettavalle tuotteelle ja pakattava ne eri laatikoihin. Lisätietoja Apple-tuotteen vaihtamisesta ja kierrättämisestä on verkossa.

Jos olet Aasian ja Tyynenmeren alueella, jatka maatasi tai aluettasi koskevaan iPadin palauttaminen Applelle ‑kohtaan.

1. Poista pahviosa laatikosta. Irrota pahviosaan kiinnitetty muovisuojus taittamalla auki kaikki läpät.

2. Pane laite muovisuojuksen keskelle näyttö alaspäin.

ipad-tradein-step2-v1
  3. Kiinnitä muovisuojus laitteen ympärille taittamalla sivuläpät takaisin alas.

ipad-tradein-step3-v1
  4. Taita päätyläpät takaisin ylös, jotta pahviosa mahtuu laatikkoon.

ipad-tradein-step4-v1
  5. Pane taitettu osa takaisin laatikkoon. (Älä pane laatikkoon muita esineitä tai lisälaitteita, kuten SIM-korttia. Jos lähetät paketissa muitakin esineitä, emme pysty palauttamaan niitä sinulle.)

ipad-tradein-step5-v1
  6. Sulje lähetyslaatikko.

ipad-tradein-step6-v1
  7. Sulje laatikko teipillä ja postita laatikko Applelle.* Jos laatikkoon on kiinnitetty akkutarra, varmista, että se ei ole peitossa.

ipad-tradein-step7-v2
  8. Kiinnitä toimitukseen sisältyvä palautuslähetystarra laatikossa olevan alkuperäisen lähetystarran päälle.

* Apple ei vastaa kuljetuksen aikana aiheutuvista vaurioista.

iPadin palauttaminen Applelle

Valitse maasi tai alueesi:

Yhdysvallat ja Kanada

1. Etsi kuljetusliikkeen nimi palautuslähetystarrasta.

2. Siirry kuljetusliikkeen verkkosivustolle ja etsi toimipiste, johon voit viedä paketin.

– FedEx

– UPS

3. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

4. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä.

Australia

1. Valitse ajoitettu nouto tai palautus tiettyihin paikkoihin. Jos valitset noudon, vaihtopaketti toimitetaan sinulle ennen noutoa. Jos valitset laitteen viennin toimipisteeseen, saat vaihtopaketin sieltä.

2. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

3. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä.

Kiina, Manner-

Kuljetusliike tuo vaihtopaketin noutaessaan iPadin.

1. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

2. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä.

Hongkong

1. Valitse ajoitettu nouto tai palautus tiettyihin paikkoihin. Jos valitset noudon, kuljetusliike tuo vaihtopaketin noutaessaan iPadin. Jos valitset laitteen viennin toimipisteeseen, saat vaihtopaketin sieltä.

2. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

3. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä.

Japani

Kuljetusliike tuo vaihtopaketin noutaessaan iPadin.

1. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

2. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä.

Korea

Vaihtopaketti toimitetaan sinulle palautusta varten.

1. Toimita laite määrättyyn paikkaan.

2. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

3. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä.

Taiwan

Kuljetusliike tuo vaihtopaketin noutaessaan iPadin.

1. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

2. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä.

Vietnam

1. Valitse ajoitettu nouto tai palautus tiettyihin paikkoihin. Jos valitset noudon, kuljetusliike tuo vaihtopaketin noutaessaan iPadin. Jos valitset laitteen viennin toimipisteeseen, saat vaihtopaketin sieltä.

2. Pyydä kuitti kuljetusliikkeeltä.

3. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä.

© 2023 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple, Apple-logo, iPad ja iTunes ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. AppleCare on Apple Inc:n palvelumerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. Muut tässä asiakirjassa mainitut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla vastaavien yritysten tavaramerkkejä.