Apple DVD Player 3.1.1 varten Mac OS X

Järjestelmävaatimukset:

• Blue and White Power Mac G3 and Power Mac G4 systems with PCI-based graphics.

• Mac OS 10.1.2 or greater

Tiedoston koko: 5 MB

Lataa

Soitin 3.1.1 lisää ominaisuuksia DVD:n teolle, sisältäen mahdollisuuden VIDEO_TS-kansion sisällön valintaan ja toistoon paikalliselta taltiolta.

Päivitys lisää myös AppleScript-tuen DVD-sisällön valinnalle ja toistolle. Skriptivalikko tekee muokattujen skriptien lisäämisen ja käyttämisen helpoksi. Uutta on myös tietonäkymän laajennettu näyttötapa sekä useat parannukset vakauteen.

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어