Xserve EFI Firmware päivitys 1.0

Järjestelmävaatimukset: Tämä päivitys vaatii Mac OS X 10.4.10:n tai uudemman.

Tiedoston koko: 1,5 Mt

Lataa

Tämä päivitys parantaa Dual-Core Intel Xeon -prosessorien suorituskykyä ja luotettavuutta ja sitä suositellaan kaikille Xserve-käyttäjille.

Kun firmware on asennettu tietokoneeseen, BootROM-versio on:
XS11.0080.B01

Voit tarkistaa tietokoneen BootROM-version Järjestelmän kuvauksesta.

Suorita firmwaren päivitys seuraamalla päivittäjän (/Ohjelmat/Lisäohjelmat/Xserve EFI Firmware -päivitys.app) ohjeita. Päivittäjä avataan automaattisesti, kun asentaja suljetaan.

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어