MacBookin EFI-firmware-päivitys 1.2

Järjestelmävaatimukset: Tämä päivitys vaatii Mac OS X 10.5.2:n tai uudemman.

Tiedoston koko: 1,8 Mt

Lataa

Tämä päivitys ratkaisee useita ongelmia parantaen MacBook-tietokoneiden vakautta.

Kun firmware on asennettu Maciin, Boot ROM -versio on:
MB31.008E.B02

Voit tarkistaa tietokoneen BootROM-version Järjestelmän kuvauksesta.

Lisätietoja tästä päivityksestä löytyy osoitteesta: http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=303364-fi

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어