Mac mini (alkuvuosi 2006) SMC-firmwarepäivitys

Järjestelmävaatimukset:

• Mac OS X 10.4.6 tai uudempi

• Mac mini (alkuvuosi 2006)

Tiedoston koko: <1 Mt

Lataa

SMC-firmware korjaa Mac minin käynnistymiseen liittyviä virheitä. Päivittäjä asennetaan /Ohjelmat/Lisäohjelmat-kansioon ja se käynnistyy automaattisesti, kun tietokone käynnistetään uudelleen. Suorita päivitys noudattamalla päivittäjän ohjeita.

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어