MacBook Pro (15-tuumainen) SMC-firmwarepäivitys 1.2

Järjestelmävaatimukset: Tämä päivitys vaatii Mac OS X 10.5.5:n tai uudemman.

Tiedoston koko: 559 Kt

Lataa

Tämä SMC-firmware-päivitys parantaa MagSafe-virtalähteen merkkivalon sekä MacBookin (loppuvuosi 2008) ja MacBook Pron (loppuvuosi 2008) akun varausvalojen tunnistuskykyä ja tarkkuutta.

Päivittäjäohjelma asennetaan /Ohjelmat/Lisäohjelmat-kansioon ja se käynnistyy automaattisesti. Noudata päivittäjän ohjeita päivitysprosessin suorittamiseksi.

Lisätietoja tästä päivityksestä löytyy osoitteesta: OS X Mountain Lion: Laiteohjelmistopäivitykset voivat näkyä yhä uudelleen Mac App Storessa

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어