MacBook Pron SMC-firmware-päivitys 1.4

Järjestelmävaatimukset:

• Mac OS X 10.5.8

• Mac OS X 10.6.4 tai uudempi

Tiedoston koko: 882 Kt

Lataa

Tämä firmware-päivitys ratkaisee vuosien 2007 ja 2008 joidenkin MacBook- ja MacBook Pro -mallien ongelman, joka esti niiden lataamisen uusilla virtalähteillä.

Tietokoneen virtajohdon on oltava liitettynä tietokoneeseen ja toimivaan pistorasiaan, tai akun varauksen on oltava vähintään 25 %.

Jos haluat lisätietoja, katso " http://support.apple.com/kb/TS3499?viewlocale=fi_FI".

Kun tietokone käynnistyy uudelleen, näkyviin tulee harmaa näyttö, jonka tilapalkki osoittaa päivityksen edistymisen. Tietokoneen tuulettimet pyörivät täydellä nopeudella päivityksen aikana, mutta palaavat normaaliin nopeuteen, kun päivitys on suoritettu. Älä käytä tai sammuta tietokonetta päivityksen aikana.

Päivitysohjelma asennetaan /Ohjelmat/Lisäohjelmat-kansioon ja se käynnistyy automaattisesti. Suorita päivitys seuraamalla päivittäjän ohjeita.

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어