iMac (27-tuumainen) - EFI-firmware-päivitys 1.0

Järjestelmävaatimukset:

• Mac OS 10.6.3 tai uudempi

Tiedoston koko: 2,1 Mt

Lataa

Tätä päivitystä suositellaan kaikille 27 tuuman iMac-tietokoneille, joissa on neliytiminen Intel Core i5- tai Core i7 -prosessorit.

Tämä päivitys:

• Ratkaisee ongelman, jonka vuoksi prosessorin käyttö oli joskus suurta toistettaessa ääntä kuulokkeiden ulostulon miniliitännän kautta.

• Ratkaisee ongelman, jonka vuoksi näytön taustavalo ei syttynyt iMacin käynnistyksen jälkeen.

Tietokoneen käynnistyessä uudelleen tulee näkyviin harmaa näyttö. Näytön tilapalkki ilmaisee päivityksen edistymisen. Älä häiritse tai sammuta iMacia päivityksen aikana.

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어