Yhdistetty OS X Mountain Lion -päivitys 10.8.3

Järjestelmävaatimukset: OS X Mountain Lion v10.8

Tiedoston koko: 793,69 Mt

Lataa

Päivitystä 10.8.3 suositellaan kaikille OS X Mountain Lionin käyttäjille. Päivitys sisältää toimintoja ja korjauksia, jotka parantavat Macin vakautta, yhteensopivuutta ja suojausta, mukaan lukien:

• Mahdollisuus lunastaa iTunes-lahjakortteja Mac App Storesta Macin sisäisen kameran avulla.

• Boot Camp -tuki Windows 8:n asentamiseen.

• Boot Camp -tuki Maceille, joissa on 3 Tt:n kovalevy.

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi tiedosto-URL saattaa odottamattomasti lopettaa ohjelmia.

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi Logic Pro ei ehkä reagoi käytettäessä tiettyjä liitännäisiä.

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi vuoden 2011 iMaceissa ääni saattaa kuulua katkonaisesti.

• Sisältää Safari 6.0.3:n.

Tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy osoitteesta http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=fi_FI.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어