MacBook Airin (vuoden 2013 puoliväli) ohjelmistopäivitys 1.0

Järjestelmävaatimukset:

OS X 10.8.4 build version 12E3067

Tiedoston koko: 3,35 Mt

Lataa

Tämä päivitys korjaa ongelman, jonka vuoksi langaton yhteys saattaa joissakin harvinaisissa tapauksissa ajoittain katketa. Päivitys korjaa myös Adobe Photoshopin ongelman, jonka vuoksi tietokoneen näyttö saattaa satunnaisesti vilkkua sekä ongelman, jonka vuoksi videon toiston aikana äänenvoimakkuus saattaa vaihdella.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어