MacBook Airin EFI-laiteohjelmistopäivitys 2.6

Järjestelmävaatimukset:

• OS X 10.8.2

Tiedoston koko: 4,76 Mt

Lataa

Tätä päivitystä suositellaan vuoden 2012 puolivälin MacBook Air ‑tietokoneille. Tämä päivitys korjaa MacBook Air ‑tietokoneisiin liitettyjen HDMI-näyttöjen väriongelman, ratkaisee ongelman, jonka vuoksi Windows voi estää MacBook Airia käynnistymästä oikein sekä ratkaisee ongelman, jossa Thunderbolt-laitteen irrottaminen saattaa aiheuttaa järjestelmän jumiutumisen tietokoneen herätessä valmiustilasta.

MacBook Airin EFI-laiteohjelmistopäivitys päivittää tietokoneen EFI-laiteohjelmiston. Tietokoneen virtajohdon pitää olla liitettynä toimivaan virtalähteeseen. MacBook Airin käynnistyessä uudelleen tulee näkyviin harmaa näyttö, jonka tilapalkki ilmaisee päivityksen edistymisen. Päivityksen suorittaminen kestää useita minuutteja. Älä häiritse tai sammuta MacBook Airia päivityksen aikana.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어