Alumiinisen näppäimistön firmware-päivitys 1.1

Järjestelmävaatimukset:

• Mac OS X 10.5.8

• Mac OS X 10.6.2

Tiedoston koko: 1,74 Mt

Lataa

Tämä firmware-päivitys parantaa Applen alumiinisen langattoman näppäimistön (2007) paristojen kestoa, kun näppäimistöä käytetään yhdessä muiden Bluetooth-laitteiden (esim. Magic Mouse -hiiri, jotkin Bluetooth-kuulokemikrofonit) kanssa, ja ratkaisee ongelman Applen alumiinisessa näppäimistössä (2007) sekä Applen alumiinisessa langattomassa näppäimistössä (2007), jossa näppäin saattaa odottamatta toistaa näppäinpainalluksen kirjoitettaessa. Päivitys ratkaisee myös muita ongelmia.

Lisätietoja tästä päivityksestä löytyy osoitteesta: OS X Mountain Lion: Laiteohjelmistopäivitykset voivat näkyä yhä uudelleen Mac App Storessa

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어