Retina-näytöllisen MacBook Pron EFI-päivitys v1.2

Järjestelmävaatimukset:

Mac OS X 10.9

MBP112.88Z.0138.B00.1310031144 (EFI 0138.00)

Tiedoston koko: 5,22 Mt

Lataa

Retina-näytöllisen MacBook Pron EFI-päivitys 1.2

Tätä päivitystä suositellaan kaikille loppuvuoden 2013 15 tuuman Retina-näytöllisille MacBook Pro ‑tietokoneille, joissa on NVIDIA-näytönohjain. Tämä päivitys ratkaisee ongelman, joka joissakin harvoissa tapauksissa saattaa rajoittaa erillisen näytönohjaimen suorituskykyä järjestelmän heräämisen tai käynnistymisen jälkeen.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어