Yhdistetty OS X Mavericks -päivitys 10.9.3

Järjestelmävaatimukset: OS X Mavericks v10.9

Tiedoston koko: 947,2 Mt

Lataa

OS X Mavericks 10.9.3 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Mavericks -käyttäjille.

Järjestelmän päivittäminen

1. Varmuuskopioi järjestelmäsi ennen asentamista. Voit käyttää tähän Time Machinea.

2. Älä keskeytä asennusta, kun järjestelmän päivitys on alkanut.

3. Tulokset voivat olla yllättäviä, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.

4. Voit etsiä uudet Applen ohjelmistot (kuten tämän päivityksen) Mac App Storesta valitsemalla Omenavalikko () > Ohjelmiston päivitys.

5. Näyttöön voi tulla muita tietokoneellesi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka pitäisi asentaa. Ota huomioon, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneen mukaan, kun asennus suoritetaan ohjelmistopäivitystoiminnon avulla. Lisäksi jotkin päivitykset täytyy asentaa ennen muita.

Voit myös ladata manuaalisen päivityksen asentajan. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Erillisiä asentajia on saatavilla Apple-tuen tiedostohauista.

Tietoja päivityksestä

OS X Mavericks 10.9.3 -päivitystä suositellaan kaikille Mavericks-käyttäjille. Se parantaa Macin vakautta, yhteensopivuutta ja tietoturvaa.

Päivityksen sisältö:

• parannus 4K-näyttöjen tukeen Mac Prossa (loppuvuosi 2013) ja MacBook Prossa (Retina, 15-tuumainen, loppuvuosi 2013)

• lisätty mahdollisuus synkronoida yhteystiedot ja kalenterit Macin ja iOS-laitteen välillä käyttämällä USB-yhteyttä

• parannus VPN-yhteyksien luotettavuuteen IPseciä käytettäessä

• ratkaisu ongelmaan, joka esti Kirjasinkirjaa asentamasta PostScript Type 1 -fontteja

• parannus SMB-tiedostopalvelimella olevien tiedostojen kopioinnin, muokkauksen ja käyttöoikeuksien tarkistamisen luotettavuuteen

• parannus verkon kotihakemistojen luotettavuuteen

• parannus määrittelyprofiilien asennuksen vakauteen

• parannus Active Directory -ryhmissä olevien käyttäjien kirjautumisnopeuteen

• sisältää Safari 7.0.3:n.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어