MacBook Pron EFI-firmware-päivitys 1.7

Järjestelmävaatimukset: Mac OS X 10.5.7

Tiedoston koko: 3,35 Mt

Lataa

MacBook Pron EFI-firmware-päivitys 1.7 korjaa ongelman, josta ovat raportoineet muutamat asiakkaat, jotka käyttävät SATA 3Gb/s -spesifikaatioon pohjautuvia kiintolevyjä kesäkuussa 2009 julkaistuissa MacBook Pro -tietokoneissa. Tämä päivitys mahdollistaa kiintolevyille yli 1,5 Gb/s:n siirtonopeuden. Apple ei ole kuitenkaan hyväksynyt eikä tarjonnut näitä kiintolevyjä kannettaviin Mac-tietokoneisiin eikä niiden käyttöä tueta.

Suorita firmware-päivitys seuraamalla päivittäjän (/Ohjelmat/Lisäohjelmat/MacBookin EFI-firmware-päivitys.app) ohjeita. Päivittäjä aukeaa automaattisesti, kun asentaja suljetaan.

Lisätietoja päivityksestä löytyy tästä osoitteesta.

Lisätietoja tästä päivityksestä löytyy osoitteesta: OS X Mountain Lion: Laiteohjelmistopäivitykset voivat näkyä yhä uudelleen Mac App Storessa

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어