MacBook Airin flash-muistin laiteohjelmistopäivitys 1.1

Järjestelmävaatimukset:

• OS X 10.7.5

• OS X 10.8.3 tai uudempi

Tiedoston koko: 2,21 Mt

Lataa

Tätä laiteohjelmistopäivitystä suositellaan MacBook Air -malleille (vuoden 2012 puoliväli).

Apple on huomannut, että joissain näiden MacBook Air -mallien flash-muisteissa (pieni prosenttiosuus) on ongelma, joka saattaa johtaa tietojen menettämiseen. Tämä päivitys testaa flash-muistisi ja useimmissa tapauksissa asentaa uuden laiteohjelmiston, joka korjaa ongelman.

Huomautus: Jos otit tämän päivityksen käyttöön OS X Lion 10.7.5:ssä ja käytät FileVaultia, laiteohjelmistoa ei päivitetä, vaikka saisit ilmoituksen siitä, että päivitys onnistui. Jos sinulle käy näin, lataa päivitys ja poista FileVault käytöstä (valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset > Suojaus ja yksityisyys > FileVault ja poista sitten FileVault käytöstä). Tämä voi kestää jonkin aikaa. Suorita päivitys uudelleen, jotta flash-muistisi tarkistetaan ja laiteohjelmisto asennetaan. Kun päivitys on asennettu, sinun ei tarvitse tehdä muuta.

Jos flash-muistiasi ei voida päivittää, ota yhteyttä AppleCareen huollon järjestämiseksi.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어