iMacin 10.8.5:n lisäpäivitys 1.0

Järjestelmävaatimukset:

• OS X Lion 10.8.5

Tiedoston koko: 17,11 Mt

Lataa

iMacin OS X 10.8.5:n lisäpäivitystä 1.0 suositellaan kaikille loppuvuoden 2013 iMac-tietokoneille, joissa on NVIDIA GeForce GT 750M ja OS X Mountain Lion 10.8.5.

Tämä päivitys:

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi ulkoiset asemat saatetaan poistaa näkyvistä, kun tietokone nukahtaa

• Korjaa ongelman, joka saattaa estää tiettyjä USB-Bluetooth-sovittimia toimimasta

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어