Boot Camp -päivitys 2.1 (64-bittinen Windows Vista)

Järjestelmävaatimukset:

• 64-bittinen Windows Vista

Tiedoston koko: 236 Mt

Lataa

Leopard on maailman edistyksellisin käyttöjärjestelmä. Voit jopa käyttää siinä Windowsia, jos tarvitset jotakin Windowsille tarkoitettua ohjelmaa. Hankit vain Windowsin ja käynnistät Boot Campin, joka toimitetaan nyt Leopardin mukana. Käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta, aivan kuten Macilta voikin odottaa.

Uutta tässä versiossa

Tämä päivitys ratkaisee ongelmia ja parantaa yhteensopivuutta Microsoft Windows XP:ssä ja Microsoft Windows Vistassa, joita käytetään Mac-tietokoneella Boot Campin avulla. Sitä suositellaan kaikille Boot Camp -käyttäjille, joilla on Windows XP:n tai Windows Vistan 64-bittinen versio.

Lisätietoja on osoitteessa http://www.apple.com/fi/support/bootcamp/.

Huomautus: Tämä lataus sisältää Boot Campin 64-bittiset Windows Vista -ohjaimet (versio 2.1) kokonaisuudessaan. Jos Boot Camp -ohjaimet on jo asennettu, ne päivitetään. Jos Boot Camp -ohjaimia ei ole asennettu, päivitys asentaa version 2.1 ohjaimet jo asennettuun Windows-käyttöjärjestelmään.

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어