MacBook Pron EFI-laiteohjelmistopäivitys 2.9

Järjestelmävaatimukset:

• Mac OS X 10.7.4 tai uudempi

• OS X 10.8.2 tai uudempi

Tiedoston koko: 4,29 Mt

Lataa

Tätä päivitystä suositellaan vuoden 2012 puolivälin MacBook Pro ‑tietokoneille. Tämä päivitys ratkaisee ongelman, jonka vuoksi järjestelmä saattaa jumittua prosessorin korkean kuormitustason aikana.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어