Mac Pro EFI -laiteohjelmistopäivitys v2.0

Järjestelmävaatimukset:

• OS X 10.9 tai uudempi

• EFI:

• EFI 0116 (MP61.88Z.0116.B00.1311020956)

• EFI 0116.02 (MP61.88Z.0116.B02.1311222014)

• MacPro6,1

Tiedoston koko: 5 Mt

Lataa

Mac Pro EFI -laiteohjelmistopäivitys v2.0

Tätä päivitystä suositellaan kaikille Mac Proille (loppuvuosi 2013).

Tämä päivitys parantaa järjestelmän luotettavuutta uudelleenkäynnistyksen yhteydessä, korjaa muistintarkastuksessa olevan ongelman ja parantaa näytönohjaimen virranhallintaa Boot Campia käytettäessä.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어