Lataa - Apple WatchOS 2.0 - 2.2.2

Järjestelmävaatimukset:

• iPhone 5 tai uudempi

WatchOS 2.2.2

Tämä julkaisuversio sisältää virheenkorjauksia ja suojauspäivityksiä.

Tietoja Applen ohjelmistopäivitysten suojaussisällöstä löytyy verkkosivustolta:

https://support.apple.com/fi-fi/HT201222

WatchOS 2.2.1

Tämä julkaisuversio sisältää virheenkorjauksia ja suojauspäivityksiä.

Tietoja Applen ohjelmistopäivitysten suojaussisällöstä löytyy verkkosivustolta:

https://support.apple.com/fi-fi/HT201222

WatchOS 2.2

Tämä päivitys sisältää tuen useamman kellon parinmuodostukselle yhden iPhonen kanssa, parannuksia Kartat-ohjelmaan ja tuen uusille kielille. Tämä julkaisu sisältää myös muita parannuksia ja virheiden korjauksia.

• Lisää tuen useamman kellon parinmuodostukselle yhden iPhonen kanssa

• Lisää Kartat-ohjelmaan Lähellä-toiminnon, jolla voit selata lähellä olevia paikkoja kategorioittain, kuten ruoka, ostokset jne.

• Lisää tuen järjestelmäkielille katalaani, kroatia, slovakki, romania ja ukraina

• Lisää tuen sanelulle kielillä katalaani, kroatia, slovakki, romania, ukraina ja englanti (Saudi-Arabia, Arabiemiirikunnat ja Indonesia)

• Lisää tuen Sirille kielillä malaiji, suomi ja heprea

• Kasvattaa taustalla tapahtuvan sykemittauksen taajuutta kun olet levossa

Tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy tältä verkkosivulta:

http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=fi_FI

WatchOS 2.1

Tämä päivitys sisältää tuen uusille kielille ja virheiden korjauksia.

• Lisää tuen järjestelmäkielille arabia, tšekki, kreikka, heprea, unkari, malaiji, portugali (Portugali) ja vietnam

• Lisää tuen oikealta-vasemmalle-käyttöliittymälle

• Lisää mahdollisuuden vaihtaa latinalaisten ja hindi-numeroiden välillä käytettäessä arabiaa

• Lisää uuden komplikaation islamilaiseen ja heprealaiseen kalenteriin

• Lisää tuen Sirille ja sanelulle arabiaksi (Saudi-Arabia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat)

• Lisää tuen sanelulle kielillä englanti (Malesia), tšekki, kreikka, heprea, unkari, portugali (Portugali) ja vietnam

• Korjaa ongelman, joka saattoi estää tapahtumia päivittymästä kalenterikomplikaatiossa

• Korjaa ongelman, joka saattoi estää ajan näyttämisen virransäästötilassa

• Korjaa ongelman, joka saattoi estää muiden valmistajien ohjelmien käynnistämisen

• Korjaa ongelman, joka saattoi estää muiden valmistajien ohjelmien kuvakkeita näkymästä oikein

• Korjaa ongelman, joka saattoi heikentää vakautta vaihdettaessa järjestelmäkieltä

Tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy tältä verkkosivulta:

http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=fi_FI

WatchOS 2.0.1

Tämä päivitys sisältää uusia emoji-merkkejä, parannuksia suorituskykyyn ja virheiden korjauksia, mukaan lukien:

• Ratkaisee ongelman, joka saattoi saada ohjelmistopäivitykset pysähtymään

• Korjaa ongelmia, jotka vaikuttivat akun suorituskykyyn

• Korjaa ongelman, joka esti hallittua iPhonea synkronoimasta iOS-kalenteritapahtumia Apple Watchiin

• Korjaa ongelman, joka saattoi estää paikannustiedon oikean päivittymisen

• Korjaa ongelman, josta johtuen Digital Touch saattoi lähettää sähköpostiosoitteesta puhelinnumeron sijaan

• Korjaa ongelman, joka saattoi aiheuttaa epävakautta käytettäessä Live Photo -kuvaa kellotauluna

• Korjaa ongelman, joka salli tunnistimien pysyä päällä loputtomiin, kun Siri mittaa pulssia

Tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy tältä verkkosivulta: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=fi_FI

WatchOS 2.0

Tämä päivitys sisältää uusia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia käyttäjille ja kehittäjille, mukaan lukien:

• Uusia kellotaulu- ja ajanotto-ominaisuuksia

• Hongkong, Lontoo, Mackjärvi, New York, Shanghai ja Pariisi nopeutettuina timelapse-videoina.

• Kuva- ja Kuva-albumi, joiden ansiosta näet suosikkikuvasi joka kerta, kun nostat ranteesi. Ne tukevat myös Live Photos ‑kuvia.

• Näet tulevia ja menneitä tapahtumia aikamatkailemalla Digital Crownilla.

• Yöpöytätilan avulla Apple Watch toimii myös yöpöydän herätyskellona.

• 9 uutta väriä kellotaulun muokkaamiseen ja uusi monivärinen Moduulit-kellotaulu.

• Tukee komplikaatioiden luomista muiden valmistajien ohjelmille.

• Parannuksia Siriin

• Aloita tietty harjoittelu, hanki reittiohjeet tai pyydä näyttää vilkaisu.

• Tuki FaceTime-äänipuheluille ja sähköpostivastauksille.

• HomeKit-tuki, jolla voit ohjata kotisi tuettuja laitteita Sirillä.

• Uusi tuki Belgialle (hollanti ja ranska), Itävallalle ja Norjalle.

• Aktiivisuus- ja harjoitteluparannuksia

• Apple Watchissa olevien muiden valmistajien ohjelmien harjoittelut voidaan sisällyttää aktiivisuusrenkaisiin.

• Aktiivisuusrenkaat, harjoittelut ja saavutukset voidaan jakaa iPhonen Aktiivisuus-ohjelmasta.

• Interaktiiviset saavutukset.

• Viikottainen yhteenveto pyydettäessä.

• Mykistä aktiivisuusilmoitukset yhdeksi päiväksi.

• Harjoittelut tallennetaan automaattisesti.

• Parannuksia Apple Payhin ja Walletiin

• Tuki Discover-korteille.

• Tuki etukorteille ja kauppojen luotto- ja pankkikorteille.

• Lisää kortteja Walletiin suoraan muiden valmistajien ohjelmista Apple Watchissa.

• Parannuksia Digital Touchiin ja ystävätoimintoon

• Lisää yli 12 ystävää suoraan Apple Watchista.

• Useita ystäväryhmiä, jotka voit nimetä.

• Lähetä monivärisiä piirroksia.

• New options for animated emoji

• Parannuksia Karttoihin

• Joukkoliikennenäkymä näyttää joukkoliikennelinjat, asemat ja eri liikennemuotojen väliset yhteydet valituissa suurkaupungeissa.

• Katso nykyisen reitin reittiohjeluettelo.

• Katso asemien lähtöaikataulut.

• Parannuksia Musiikkiin

• Uudella Beats 1 -painikkeella voit kuunnella ympärivuorokautista radioasemaa.

• Uudella Sinulle-painikkeella voit toistaa Apple Musicin sinulle valitsemia kappaleita.

• Vastaa sähköposteihin käyttäen sanelua, emoji-merkkejä tai erityisesti sähköposteille muokattuja älykkäitä vastauksia

• Soita tai vastaanota FaceTime-äänipuheluja

• Tukee osallistuvien operaattoreiden Wi-Fi-puheluja ilman, että iPhone on lähellä

• Aktivointilukituksen avulla kukaan ei voi aktivoida Apple Watchiasi ilman Apple ID:täsi ja salasanaasi

• Uusia mahdollisuuksia kehittäjille, mukaan lukien seuraavat:

• Natiivi-SDK, jolla voit rakentaa nopeampia ja tehokkaampia ohjelmia, jotka toimivat natiivisti Apple Watchissa.

• Kiihtyvyysmittarin käyttömahdollisuus liikkeen yksityiskohtaisempaa seuraamista varten.

• Sykeanturin käyttömahdollisuus harjoitteluja varten.

• Mikrofonin ja kaiuttimen käyttömahdollisuus äänen tallentamista ja toistamista varten.

• Taptic Enginen käyttömahdollisuus kahdeksaa erityyppistä tuntopalautetta varten.

• Digital Crownin käyttömahdollisuus tarkempaa säätämistä varten.

• Mahdollisuus toistaa videota suoraan Apple Watchista.

• Tuki ohjelmien suorittamiselle myös silloin, kun iPhone ei ole läheisyydessä, mukaan lukien verkkoyhteyksien käyttömahdollisuus tunnetuissa Wi-Fi-verkoissa.

• Kellotaulun komplikaatiot.

• Ohjelmien harjoittelut voidaan laskea mukaan aktiivisuusrenkaisiin.

• Ohjelmien harjoittelut voidaan sisällyttää iPhonen Aktiivisuus-ohjelmaan.

• Uusi järjestelmäkielituki seuraaville kielille: suomi, englanti (Intia), indonesia, norja ja puola

• Uusi sanelutuki seuraaville kielille: englanti (Etelä-Afrikka, Filippiinit ja Irlanti), espanja (Chile ja Kolumbia), hollanti (Belgia), ranska (Belgia) ja saksa (Itävalta)

• Uusi tuki älykkäille vastauksille seuraavilla kielillä: englanti (Singapore ja Uusi-Seelanti), hollanti, japani, korea, perinteinen kiina (Hongkong ja Taiwan), ruotsi, tanska ja thai

Jotkin ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy osoitteesta

https://support.apple.com/fi-fi/HT201222

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어