DVD Player 4.6

Järjestelmävaatimukset:

• Mac OS X 10.4 or later

• A Macintosh computer with a PowerPC G3, G4 or G5 processor (G5 required for HD playback)

• DVD Player 4.5

• 256 MB of RAM

Tiedoston koko: 8,6 Mt

Lataa

DVD-soitin 4.6 sisältää tuen DVD Studio Pro 4:ssä tehdyille HD DVD -levyille. Päivitystä suositellaan kaikille DVD-soittimen käyttäjille.

Tärkeimpiä muutoksia ovat:

-Parannettu tuki DSP 4:ssä tehtyjen HD DVD -kansioiden toistamiselle DVD- ja kovalevyiltä.

-Parannettu tuki levyille, joissa on sekä SD-sisältöä että DSP 4:ssä tehtyä sisältöä.

-Parannetut Global Player -asetukset.

-Parannettu käyttömukavuus viimeisimmän toistokohdan ja levyn tietojen valintatauluissa.

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어