macOS Catalina 10.15.7:n toinen lisäpäivitys

Järjestelmävaatimukset: macOS 10.15

Tiedoston koko: 1,35 Gt

Lataa

macOS Catalina 10.15.7 -lisäpäivitys korjaa ongelman, joka saattaa estää akkua latautumasta osassa vuosien 2016 ja 2017 MacBook Pro -malleista.

Jotkin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikilla alueilla tai kaikissa Applen laitteissa. Yksityiskohtaisia tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy osoitteesta https://support.apple.com/kb/HT201222

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어