Yhdistetty Mac OS X -päivitys 10.4.11 (PPC)

Järjestelmävaatimukset:

• Mac OS X 10.4 or later

• PowerPC-based Macintosh

Tiedoston koko: 180,8 Mt

Lataa

10.4.11-päivitystä suositellaan kaikille Mac OS X Tigerin käyttäjille ja se sisältää yleisiä käyttöjärjestelmän korjauksia, jotka parantavat Macin vakautta, yhteensopivuutta ja turvallisuutta. Tämä päivitys sisältää myös Safari 3:n, Applen verkkoselaimen uusimman version.

Yksityiskohtaista tietoa tästä päivityksestä löytyy osoitteesta: Tietoja Mac OS X 10.4.11 -päivityksestä.

Yksityiskohtaista tietoa turvallisuuspäivityksistä löytyy osoitteesta: Applen turvallisuuspäivitykset.

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어