iMac (loppuvuosi 2009) -tietokoneen Windows 7 -ohjaimet

Järjestelmävaatimukset:

• Vista 32

• Vista 64

Lataa

Tämä lataus sisältää ohjaimet, joita tarvitaan, jotta Windows 7 voidaan ottaa käyttöön iMac (21,5-tuumainen, loppuvuosi 2009)- ja iMac (27-tuumainen, loppuvuosi 2009) -tietokoneissa.

Lataa Windows 7 Installation Enabler, joka sisältää tarvittavat ohjaimet iMac (21,5-tuumainen, loppuvuosi 2009)- ja iMac (27-tuumainen, loppuvuosi 2009) -tietokoneisiin.

Kopioi ohjaimet MS-DOS-alustettuun USB-tallennuslaitteeseen, aseta USB-tallennuslaite tietokoneen USB-porttiin ja asenna sitten Windows 7.

Lisätietoja on artikkelissa http://support.apple.com/kb/TS3173?viewlocale=fi_FI

Ohjelmistolisenssisopimus on hyväksyttävä ennen tämän ohjelmiston lataamista tai käyttämistä: Ohjelmistolisenssisopimus

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어