Flashback-haittaohjelman poistotyökalu

Järjestelmävaatimukset: OS X Lion without Java installed

Tiedoston koko: 356 Kt

Lataa

Tämä päivitys poistaa Flashback-haittaohjelman yleisimmät muunnelmat. Se sisältää saman haittaohjelman poistotyökalun kuin OS X:n Java 2012-003.

Tätä päivitystä suositellaan kaikille käyttäjille, joiden Maciin ei ole asennettu Javaa.

Katso lisätietoja tästä päivityksestä osoitteesta http://support.apple.com/kb/HT5246?viewlocale=fi_Fi

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어