MacBook Airin SMC-firmware-päivitys v1.9

Järjestelmävaatimukset:

• OS X 10.6.8

• OS X 10.7.5

• OS X 10.8.2 tai uudempi

Tiedoston koko: 1,09 Mt

Lataa

Tätä päivitystä suositellaan vuosien 2012 ja 2013 puolivälin MacBook Air ‑tietokoneille.

Tämä päivitys korjaa harvinaisia ongelmia, joiden vuoksi akku lakkaa odottamatta toimimasta, järjestelmä ei tunnista akkua tai järjestelmä jumiutuu, kun akun varaustaso on alle yhden prosentin.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어