Boot Camp -päivitys 3.3 - Windowsille

Järjestelmävaatimukset:

• Win7-32 bit, Win7-64bit

• Boot Camp 3.2

Tiedoston koko: 199,75 Mt

Lataa

Boot Camp 3.3 -päivitys sisältää kriittisiä virheenkorjauksia ja laitteistotuen. Päivitystä suositellaan kaikille Boot Camp 3.2 -käyttäjille.

Lisätietoja tästä päivityksestä löytyy osoitteesta: http://www.apple.com/fi/support/bootcamp/

Tuetut kielet:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어