OS X Mavericks 10.9.1 -päivitys Mac Prolle (loppuvuosi 2013)

Järjestelmävaatimukset:

• OS X Mavericks v10.9

• Mac Pro (loppuvuosi 2013)

Tiedoston koko: 203,1 Mt

Lataa

Tässä artikkelissa kerrotaan OS X Mavericks 10.9.1 -päivityksestä

OS X Mavericks 10.9.1 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Mavericks -käyttäjille.

Järjestelmän päivittäminen

1. Varmuuskopioi tietokoneesi ennen asennusta. Voit käyttää varmuuskopiointiin Time Machinea.

2. Älä keskeytä asennusta, kun järjestelmän päivitys on alkanut.

3. Seuraukset voivat olla odottamattomia, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.

4. Voit etsiä uudet Applen ohjelmistot (kuten tämän päivityksen) Mac App Storesta valitsemalla Omenavalikko () > Ohjelmiston päivitys.

5. Näyttöön voi tulla muita tietokoneellesi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka pitäisi asentaa. Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneen mukaan, kun asennus suoritetaan Ohjelmiston päivityksen avulla. Lisäksi jotkin päivitykset täytyy asentaa ennen muita.

Voit myös ladata manuaalisen päivityksen asentajan. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisiä asentajia on saatavilla Applen tuen tiedostohauista.

Tietoja päivityksestä

OS X Mavericks 10.9.1 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Mavericks -käyttäjille. Siinä on parannuksia Macin vakauteen, yhteensopivuuteen ja tietoturvaan. Tähän päivitykseen sisältyy:

• parempi Gmailin tuki OS X Mailissa ja korjauksia käyttäjille, joilla on mukautetut Gmail-asetukset

• parannuksia älykkäiden postilaatikoiden luotettavuuteen ja hakuun Mailissa

• korjaus ongelmaan, joka esti yhteystietoryhmien toimimisen oikein Mailissa

• ratkaisu ongelmaan, joka esti VoiceOverin puhumasta emoji-merkkejä sisältäviä lauseita

• korjaus ongelmaan, joka esti iLife- ja iWork-ohjelmien päivittymisen muun kuin englanninkielisissä järjestelmissä

• ratkaisu ongelmaan, jonka vuoksi Paikalliset kohteet -avainnipun avaamisessa saattoi esiintyä useita kehotteita

• ratkaisu ongelmaan, joka saattoi saada japanilaiset näppäimistöt pitämään aiemmin käytetyn kielen käytössä

• sisältää Safari 7.0.1:n

• ratkaisu ongelmaan, joka saattoi saada Safarin lakkaamasta vastaamaan täytettäessä lomakkeita verkkosivustoilla kuten fedex.comissa jastubhub.comissa

• parantaa luottokorttien automaattisen täytön yhteensopivuutta verkkosivustojen kanssa

• parantaa VoiceOver-yhteensopivuutta facebook.comissa

• jaetut linkit päivitetään säännöllisesti, kun ne ovat auki Safarin sivupalkissa.

Lisätietoja

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어