Lataa Swift 5 -suorituspalvelu komentorivityökaluille

Järjestelmävaatimukset: Paketin voi ladata millä tahansa macOS-versiolla, mutta se on asennettava vain macOS-versioon 10.14.3 ja sitä aiempiin.

Tiedoston koko: 3,2 Mt

Lataa

Xcode 10.2 -versiosta alkaen laaditut Swift 5 -komentoriviohjelmat edellyttävät macOS:n sisäisiä Swift 5 -suorituspalveluja. Nämä kirjastot on lisätty OS-käyttöjärjestelmiin versiosta macOS Mojave 10.14.4 alkaen. Jos käytössä on aiempi macOS-versio, tämä paketti on asennettava, jotta tarvittavat Swift 5 -kirjastot ovat käytettävissä. Tätä pakettia ei tarvita apeissa, joissa on graafinen käyttöliittymä.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어